You, the petitioner

Parkerenwijziging jacquesveltmaanstraat

1 signature

We zijn aangewezen op enkele parkeerplekken op ons complex. Thuis werken en studeren maakt het niet makkelijk. Auto's staan verkeerd, of weken lang stil. We willen middels duwo aanspraak maken op enkele parkeerplekken aangrenzend aan de jacques veltmanstraat. Meld je aan om ons verder te helpen.

Petition

We

Wij zijn de bewoners van het nieuwbouw complex op de jacques veltmanstraat.

 

observe

Wij constateren dat het door de lockdown onmogelijk is geworden om indien nodig te parkeren. Er staan auto's verkeerd geparkeerd en blokkeren de uitgang voor andere auto's, er staan auto's weken lang stil en zelfs een auto waar de schimmel op het stuur en bekleding zit. Velen van ons zijn afhankelijk van het vervoer met de auto en enkele hebben zelfs de auto moeten verkopen door de huidige situatie.

 

and request

Wij verzoeken twee dingen. De auto's die langer dan een maand geparkeerd staan te verwijderen van de parkeerplaats, in ieder geval de auto met de schimmel in de auto. Tevens verzoeken wij extra parkeerplekken toe te voegen aan ons complex aangrenzend aan ons terrein op het parkeerterrein P3 aan de jacquesveltmanstraat. Hier staan dagelijks 20-30 plekken vrij. Het zou eventueel een tijdelijke oplossing kunnen zijn tot dat de situatie verbeterd.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Lead petitioner:
Robin Bijnaar 

History

Signatures