U, de petitionaris

Parkeren voor bewoners Jacques Veltmanstraat

1 ondertekening

We zijn aangewezen op enkele parkeerplekken op ons complex. Thuis werken en studeren maakt het niet makkelijk. Auto's staan verkeerd, of wekenlang stil. We willen middels duwo aanspraak maken op enkele parkeerplekken aangrenzend aan de Jacques Veltmanstraat. Meld je aan om ons verder te helpen.

Petitie

Wij

de bewoners van het nieuwbouwcomplex op de Jacques Veltmanstraat.

 

constateren

  • dat het door de lockdown onmogelijk is geworden om indien nodig te parkeren.
  • Er staan auto's verkeerd geparkeerd en auto's blokkeren de uitgang voor andere auto's, er staan auto's weken lang stil en zelfs een auto waar de schimmel op het stuur en bekleding zit.
  • Velen van ons zijn afhankelijk van het vervoer met de auto en enkele hebben zelfs de auto moeten verkopen door de huidige situatie.

 

en verzoeken

  • De auto's die langer dan een maand geparkeerd staan te verwijderen van de parkeerplaats, in ieder geval de auto met de schimmel in de auto.
  • Tevens verzoeken wij extra parkeerplekken toe te voegen aan ons complex aangrenzend aan ons terrein op het parkeerterrein P3 aan de Jacques Veltmanstraat. Hier staan dagelijks 20-30 plekken vrij. Het zou eventueel een tijdelijke oplossing kunnen zijn tot dat de situatie verbetert.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Petitionaris:
Robin Bijnaar 

Geschiedenis

Ondertekeningen